Michał Saks, hovedbrygger & øl-entusiast, en af ​​grundlæggerne af Alebrowar. En karakter, der er så meget forbundet med håndværksøl, at det er svært at forestille sig, at han som barn kun havde mælk i en flaske. Uhelbredelig drømmer, der i jagten på lidenskab og smag begyndte at brygge mjød i kælderen og arbejdede i Browarnia Gdańsk, det første restaurantbryggeri i Gdansk. Hans hjerte blev forelsket af den dobbelte IPA, som var begyndelsen på hans kærlighed til håndværket og at lede efter noget mere i øl. Han er brandets stemme, men det fungerer på daglig basis. Til fordel for AleBrowar og alle Hopheads, der er vores drivkraft.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter