Brokreacja

CRAFT BREWERY: Behagelig som sex, fræk som Facebook-annoncer og poleret som japanske biler.
Vores øl er "pith and marrow" af kompromisløs brygning og kvalitet så højt som Burj Khalifa. Du vil se med os, hvad rigtig øl's rock'n'roll betyder!

Brokreacja blev grundlagt i 2015 af Mateusz Górski (hovedbrygger) og Filip Kuźniarz (grafiker) i Krakow, Polen. Vi er et kontraktbryggeri, der brygger i Szczyrzycki Browar Cystersów „Gryf“ og Restauracja Regionalna „Marysia“ i Szczyrzyc, Polen.

Vi er fokuseret på håndværksøl, baseret på new wave humle, men vi husker også klassiske stilarter. Vi er specialister i røget (især tørvet) øl og fade. Perfekt kvalitet af vores produkter bekræftes af priser fra RateBeer-brugere og øl dommere i konkurrencer for håndværksøl i Polen.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter