Deer Bear-bryggeriet har været i drift siden 2015. På kort tid lykkedes det os at brygge over et dusin typer øl. Når vi brygger øl, vælger vi råvarer fra pålidelige leverandører fra alle hjørner af verden. Vi bruger humle fra USA, Polen, New Zealand, husmalt samt specialiserede engelske og tyske malthuse. Gær kommer til os fra Frankrig såvel som fra Polen. Når man brygger øl, er tradition ofte sammenflettet med modernitet, vores hjemmemarked med partnere fra de fjerneste hjørner af kloden.

Ølens verden er forskelligartet og meget rig - vi gør alt for at vise dig så meget af det som muligt.

12238002_1703715809862826_3666497566392860217_o SMOOTH, DET ER KUN ØL.
Føler du ved første øjekast, at vores øl ikke er som standard? Farverige etiketter med figurer af hjorte og bjørne er et tegn på, at du kan forvente noget specielt inde i flasken. Men tag det med ro - når vi opretter øl, sætter vi i første række drikkelighed - hvis du, mens du er færdig med at drikke dine sidste slurke, ser på en ny flaske med interesse - er det et tegn på, at du er lykkedes!

Deer Bear

Hvorfor tage det let? Øl tager tid. Godt øl handler ikke kun om gode råvarer - det er primært et valg at sikre, at hver af dets produktionsprocesser kan finde sted uden hast. Tag den med ro - vi sørger for, at øllet modnes langsomt og leverer den derefter til kunden så hurtigt som muligt.

Måske har vi ikke tusind reklametavler, tv-reklamer og berømte ansigter i reklamekampagner. Måske vores brygger - Grzegorz er ikke den bedste taler, men han ved meget om øl. Han startede hjemme som hjemmebrygger, og efter succeser i hjemmebrygs konkurrencer startede han en professionel karriere som brygger i et stort bryggeri. Erfaring betaler sig, og modet i valg af ingredienser og pleje af deres kvalitet giver os håb om, at ikke kun støjende markedsføring tæller. Slap af - det er bare øl.

Den afgørende faktor her er smag, aroma og fornøjelse ved at smage.

FRA TORUŃ MED HOPS
Vi kan godt lide at rejse, vi kan brygge vores øl andre steder og derefter sende den til den anden ende af Polen. Det ændrer ikke en ting - initiativet, som er bryggeriet Deer Bear , blev etableret i Toruń. I denne by har vi fået erfaring inden for brygningsfaget, og vi prøver at promovere denne smukke by. Her kan du møde vores brygger med et glas godt øl på en af ​​de lokale pubber. Det er her, vores opskrifter opfindes, og nye ideer forfinet.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter