Kingpin

For os er øl som rock'n'roll - en perfekt blanding af solidt håndværk med en sund dosis vanvid. Vi går uden for den stive ramme for stilarter og tager chancer med usædvanlige ingredienser og unikke brygningsprocesser. For ølelskere har vores øl fået ry for deres karakteristiske og banebrydende smag. Hos Kingpin er vi alle mavericks og trail blazere. Vi knuser klichéer og bryder reglerne. Vi brygger vores øl til dem, der ligesom os er sultne på nye smage og nyder at træde ud af kassen.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter