BROWAR MINISTER

Er et kontraktbryggeri i Poznań, på initiativ af fire ølfreaks.

Vi brygger håndværksøl med new wave humle, frugt og andre interessante tilsætningsstoffer for at få en effekt - øl, som vi gerne vil have ud til os selv. vores øl brygger vi i Sady Brewery nær Poznań, men med tiden planlægger vi at flytte til vores egne lokaler


★ Krzysztof - tilknyttet øl siden 2010, en af ​​grundlæggerne af Browar Minister.

★ Bartek - han har været aktiv i ølindustrien i 8 år, sammen med Krzysztof startede han bryggeriet Minister. Først en lille butik og derefter to pubber i Poznań.

★ Seweryn - Automatiseringsingeniør af uddannelse, en lidenskabelig robot, brygger og smagsprøver, 

★ Łukasz - den hurtigste karriere inden for polsk håndværksøl i 2014, som ung studerende, begyndte han sit eventyr i bryggeriministeriet bag disken i ølbutikken.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter