Perun

Perun er en af ​​frugterne i den polske ølrevolution. Vi startede vores eventyr med brygning i 2014. Siden begyndelsen af ​​vores aktivitet har vi afvist mere end én gang fra den slagne vej for New Wave. Vi brygger håndværksøl med klassiske opskrifter eller i moderne versioner der er op til bryggerens skøre eksperimenter. I begyndelsen af ​​2017 blev vores drøm til virkelighed, vi afsluttede opførelsen af ​​et stationært bryggeri i Budziszyn nær Warszawa. I øjeblikket har vi et bryggeri med en kapasitet på 40 hl, tretten tank fermentorer (40 og 80 hl), og vores kapacitet er 9 tusind hektoliter øl om året.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter