PINTA 

Vores fantastiske rejse startede den 28. marts 2011, da vi bryggede vores første batch af "Atak Chmielu" ("Humle angreb") - den første kommercielle amerikanske IPA i Polen.

Siden den dag brygger vi stadig nye øl, pilsner, sahti og sure øl. Alene eller i samarbejde med vores venner fra polske og udenlandske bryggerier.

Mens de sidste fem år har vi produceret øl i mere end 60 stilarter, som: Imperial IPA, Sahti, Sticke Alt, Irish Red Ale, Imperial Witbier, Extra Special Bitter (ESB), Rauchbock, Grodziskie, American IPA, Weizenbock, Havregrynstout , Schwarzbier, Scottish Ale, Vienna Lager, Rauchbier, Pumpkin Ale, Rice IPA, Biere de Garde, Imperial Baltic Porter, New Zealand Lager og mange, mange flere!

I 2015 har vi lanceret helt nye serier af sure øl. Det hele startede med rug surøl kaldet Kwas Alfa, brygget med Tobias Emil Jensen fra det danske bryggeri, To Øl.

Vi var også det første polske bryggeri, der krydsede grænsen og bryggede internationalt samarbejds øl uden for Polen. Det er sådan, vi har produceret Lublin til Dublin - en stout brygget i Dublin, Irland af Pinta og O'Hara's bryggerier i 2014. I 2015 har vi lavet et samarbejde med det franske Brasserie du Pays Flamand og danske To Øl som nævnt før. Efteråret 2015 bringer endnu en innovation inden for polsk håndværk. Vi er det første polske bryggeri, der brygger en øl på et andet kontinent - med Japanese Baird Brewing Co.

Du kan være sikker på, at vi bruger al vores erfaring og viden til at give dig de bedste øl, vi har råd til! Vi forbedrer stadig vores færdigheder, og vi er ikke bange for at lave eksperimenter. Vi elsker rejser - selv de længste. Vi bringer altid mange af de bedste inspirationer fra andre lande med os hjem, og vi prøver at dele dem med dig og skabe de bedste øl, vi kan.

 

0 reviews
$8.24  Incl. VAT
0 reviews
0 reviews
$7.78  Incl. VAT
0 reviews

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter