Raduga

Raduga bryggeriet blev skabt ud fra en passion for øl af høj kvalitet, skabt uden brug af kunstige tilsætningsstoffer eller billige erstatninger.
Efter den indledende hjemmebrygnings periode spredte vi vingerne og startede storproduktion som et kontraktbryggeri. Før vores første øl - Metropolis - gik i salg, havde vi allerede en klar vision om bryggeriet. Vi ønskede at skille sig ud med kvaliteten af ​​øl og smukke mærker. Ikke kun vores labels er inspireret af gode biograf film. Vi prøver også at matche det indre af flasken med atmosfæren i den valgte film.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter