Stilarter & Baggrund

En øl stilart karakteriseres i dag ved en håndfuld målelige parametre og ved siden af det, nogen sanseindtryk som normalt er vanskeligere at beskrive helt præcist, nemlig aroma , smag og mundfylde. Det vanskelige er normalt ikke at kunne genkende – eller kende forskel på – en bestemt aroma eller smag. Det er straks sværere at sætte ord på de aroma- og smagsstoffer som kommer til udtryk. Ofte vil forskellige personer ydermere opleve intensiteten forskelligt, og smagsoplevelsen kan desuden variere meget med serveringsforholdene og smagerens fysiske tilstand. Der er stilarter som er karakteriseret ved en enkelt let genkendelig duft; men det er langtfra altid tilfældet. Det er langt oftere tilfældet at man får øl hvor et antal smags- og duft-stoffer bidrager til den samlede smagsoplevelse.

I dag er der variationer og fusioner af de kendte stilarter som kan gøre der vanskeligt for os almindelige mennesker at sætte en øl i den helt rigtige kategori. Vi forsøger med det kendskab vi har, at placere øllen i den kategori der ligger tættest på. Vil du vide mere om stilarter og baggrund kan du læse det her. Stilarter og Baggrund

0 reviews
$7.95  Incl. VAT
0 reviews
0 reviews
$8.42  Incl. VAT
0 reviews
0 reviews
$8.74  Incl. VAT
0 reviews

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter