Stu Mostow

Vi tror på drømme!

Forbedring begynder i vores sind. Vi ønsker at opfylde den polske drøm om en kvalitet, der bliver født i vores land for at vinde global anerkendelse. For at opnå dette begynder vi et vedholdende arbejde sammen med et team af talentfulde, hårdtarbejdende og lidenskabelige mennesker.

Vi ser kreativitet som den værdi, hvorpå vi kan bygge et stærkt polsk brand, med et potentiale for succes og i stand til at konkurrere med den almindelige brygningsindustri.

Vi har valgt Wroclaw som placeringen af ​​Browar Stu Mostów (Bryggeriet med hundrede broer). Et håndværksbryggeri med en sjæl, der genopliver byens rige bryggetradition og bliver en del af dens identitet og fremmer møder mellem mennesker og kulturer.

Browar Stu Mostóws mission er at tilbyde noget, som vi selv gerne vil modtage: den bedste øl med en ambition om at blive Polens nummer et. En øl til dem, der leder efter noget mere, der ønsker at nyde deres liv fuldt ud og nyde hvert øjeblik.

Vi tror på Browar Stu Mostów. Og da troen udfører mirakler, vil vi ved at brygge øl give folk glæde, hvilket betyder at vi skal udføre små mirakler hver dag. I Wroclaw, over hele Polen og over hele kloden.

På Browar Stu Mostów ønsker vi at brygge øl, der bygger den smukkeste af alle broer. Broer mellem mennesker, byer og lande. Mellem historie, nutid og fremtid.

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter