Trzech Kumpli

HVORDAN VI KOMMER I GANG
Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange livsændrende ideer der stammer fra et køkken? Vi har muligvis ikke fakta data om dette, men vi kender mindst en sådan idé. Trzech Kumpli bryggeri blev undfanget i et køkken i Tarnów, hvor tre venner fra folkeskolen tog deres første skridt til hjemme brygning. Lad os bare sige, at kvaliteten af ​​de første par batcher var omvendt proportional med det rod, vi lavede, men med hver ny brygning lærte vi noget nyt, og vores øl blev bedre og bedre. Vi lærte at vælge malt, humle og gær, hvordan man kører gæringen, hvordan vi planlægger vores nanoproduktion. Helt fra starten behandlede vi det seriøst, som om det var et lille bryggeri. Denne lektion bar gav positive resultater i fremtiden ...

Det var 2011, og de første håndværksbryggerier var lige begyndt, men vi følte allerede, at vi en dag vil være en del af denne utrolige bevægelse. I juli 2014 bryggede vi vores første kommerciele bryg på et større bryggeri. Vores idé var at arbejde i et kontraktligt system, hvor vi ville bruge store bryggerier, der sparer produktionskapacitet, mens vi lærer at flytte til vores eget sted. I løbet af de næste par år bryggede vi på fire forskellige bryggerier for endelig at finde vores hjem i Browar Zapanbrat i 2017. Vi udgør et godt team med de mennesker, der arbejder der, og vores partnerskab er en ægte skat!

I dag er Trzech Kumpli sammen med Browar Zapanbrat en håndværksøl-besat gruppe på 16 personer. Vi føler stadig den samme spænding, som vi følte i det køkken for mange år siden. Sandt nok er ølfremstilling som en virus, når den først er i din blodbane, er der ingen der får den ud?

0 reviews
0 reviews
$8.74  Incl. VAT
0 reviews

WEBSHOP MED TID TIL KVALITET OG CRAFTBEER

I vores online shop finder du Craftbeer som du ikke finder mange andre steder. Vores fokus ligger på mindre bryggerier i de baltiske lande, for tiden er det primært Polen. Vi forhandler craftbeer fra nogle af de bedste bryggerier i Polen, og alle øl bliver nøje udvalgt.

Vi forventer at der snart vil komme Craftbeer fra lande der ligger endnu længere østpå. Lande som Ukraine, Ungarn, Rusland, Litauen og Hvide Rusland står højt på vores ønskeliste over spændende bryggerier og nye Craftbeer du ellers ikke lige kan fremskaffe.

Tidens øl er til dig der gerne vil prøve nyt, nye lande, nye bryggerier og nye Craftbeer

Subscribe newsletter